BRUKSANVISNINGAR FÖR HOT SPRING®-MASSAGEBAD

BRUKSANVISNINGAR FÖR HIGHLIFE®

Bruksanvisningen för Highlife-kollektionen hjälper dig att förstå funktionerna i ditt massagebad och ger svar på frågor angående drift, vattenhygien och skötsel av ditt massagebad. Den inkluderar även ett felsökningsavsnitt.
Ladda ner tidigare versioner av bruksanvisningarna för Highlife

BRUKSANVISNINGAR FÖR LIMELIGHT®

Bruksanvisningen för Limelight-kollektionen hjälper dig att förstå funktionerna i ditt massagebad och ger svar på frågor angående drift, vattenhygien och skötsel av ditt massagebad. Den inkluderar även ett felsökningsavsnitt.
Ladda ner tidigare versioner av bruksanvisningarna för Limelight

BRUKSANVISNINGAR FÖR HOT SPOT®

Läs mer om funktionerna och få allmänna skötselråd för ditt Hot Spot-massagebad genom att ladda ner bruksanvisningen. Genom att följa dessa enkla skötselråd kan du njuta av ditt Hot Spot-massagebad i många år framöver.

Rhythm™, Relay™, Propel™ och Stride™
Ladda ner tidigare versioner av bruksanvisningarna för Hot Spot

BRUKSANVISNINGAR FÖR HIGHLIFE® NXT

Bruksanvisningen för 2018 års Highlife NXT-kollektion hjälper dig att förstå funktionerna i ditt massagebad och ger svar på frågor angående drift, vattenhygien och skötsel av ditt massagebad. Den inkluderar även ett felsökningsavsnitt.  

Ladda ner tidigare versioner av bruksanvisningarna för Highlife NXT

Även om dessa inte tillverkas längre så tillhandahåller Hot Spring Massagebad fortfarande service and bruksanvisningar för Tiger River- och Solana-massagebad. Ladda ner en digital version av bruksanvisningarna för ditt massagebad helt gratis.

*För att öppna dessa PDF-dokument behöver du Adobe Reader.

BRUKSANVISNINGAR FÖR MASSAGEBAD TILLVERKADE FÖRE 1999

Tyvärr finns inte bruksanvisningar för modeller tillverkade före 1999 tillgängliga i digitalt format. Om du behöver en tidigare utgåva kan du kontakta vår kundtjänstavdelning.

BRUKSANVISNING FÖR FRESHWATER® SALT SYSTEM

Bruksanvisningen för 2018 års Highlife NXT-kollektion hjälper dig att förstå funktionerna i ditt massagebad och ger svar på frågor angående drift, vattenhygien och skötsel av ditt massagebad. Den inkluderar även ett felsökningsavsnitt.  

Startguide för FreshWater® Salt System

ACE® SALT WATER SYSTEM

Watkins Manufacturing Corporation förbehåller sig rätten att ändra specifikationerna och/eller utformning utan föregående meddelande.