NY VATTENVÅRD

VATTEN BLEV JUST SMARTARE

Vi presenterar FreshWater® IQ, det mest intelligenta saltsystemet på planeten.

NEW FOR 2024

LIQUID JUST GOT SMARTER

Introducing FreshWater® IQ, the most intelligent salt system on the planet.

FreshWater IQ är ett inbyggt saltsystem som automatiskt mäter och säger till vad du behöver göra för att hålla vattnet rent vilket kräver mindre tid och ansträngning. Eftersom vi tycker att spabadet ska ta hand om dig, inte tvärtom.

FreshWater IQ är tillverkad för Hot Spring-spabad och finns tillgänglig i kollektionerna Highlife® och Limelight® 2024.

Så fungerar det

Spela videoklipp

Salt System genererar automatiskt klor från salt för att hålla ditt spavatten fräscht och redo att njutas av.

Smart Monitoring System mäter automatiskt vattnet en gång i timmen och ger tydliga instruktioner när något behöver åtgärdas för att hålla vattnet rent.

SMARTARE

Vi gör vattnet smartare

Vår patenterade smarta övervakningsteknik, som endast finns i FreshWater IQ System, mäter automatiskt vattnet en gång i timmen och ger ett mer exakt och pålitligt mätvärde än vanliga teststickor. Du får sen tydliga instruktioner när något behöver åtgärdas. Så slappna av, ditt spabad säger åt dig hur du ska hålla ditt vatten fräscht och redo att avnjutas!

RENARE

Rent vatten med ett knapptryck

FreshWater IQ använder FreshWater Salt System för att generera den perfekta mängden klor. Vattnet känns mjukare och mildare för ögonen och huden med färre kemikalier och kan hålla sig rent och fräscht i upp till ett år*, vilket sparar på både vatten och pengar. Tillsammans med vårt egna no-bypass-filtreringssystem kan du doppa dig i rent vatten varje gång.

ENKLARE

Äntligen enkel vattenvård

Följ enkelt rekommendationerna på skärmen för att underhålla vattnet och hålla det rent och fräscht utan att behöva gissa dig fram.

BÄTTRE

Det mest omfattande vattenvårdssystemet som finns

Helt inbyggt och enkelt att använda: FreshWater IQ ger rent och fräscht vatten för The Absolute Best Ownership Experience.

Resurser för FreshWater IQ

PRODUKTÖVERSIKT

Spela videoklipp

SNABBSTARTSGUIDE

Spela videoklipp

*Det är många faktorer som påverkar vattenkvaliteten i spabadet, som t.ex. antal användare och vattenkemin. När dessa faktorer tas med i beräkningarna och spabadet sköts korrekt håller FreshWater Salt System vattnet rent och klart i upp till ett helt år.